Ved napriklad thimerosal sa uz takmer nepouziva. Prave z neho mali antivax velku paniku, nie? Vsetky lieky sa predsa casom vyvijaju (niektore sa aj oznacuju ako prva generacia, druha, tretia) a vakciny sa vyvijaju takisto. Aj ked som este podrobne nestudoval zlozenie tych dnesnych, rad sa necham poucit, kedze nie som odbornik, ale som zvedavy clovek. A na tejto stranke kladiem otazky o veciach, ktore mi skratka nesedia. Totiz aj od samotnych antivax si niektore veci odporuju, takze si to nejak snazim davat dokopy.
Predpokladam, ze v jednej davke asi bude menej adjuvans, ako keby to bolo podavane osobitne, ved z tych prisad mali niektori najvacsiu hrozu. Kolko je zivych virusov v hexe? Nech to nemusim hladat. A okrem toho, to pichanie, to bolo tiez vyobrazovane, ako obrovska hroza. Pamatam si plagatik z antivax stranky, pekne usmiate dietatko a vedla strasne ihly, k tomu nejaky text, ako sa do pekneho dietatka pichaju hrozne ihly a aky je to horor. Bol to taky typicky utok na city, co je zarucena taktika najma na mamicky.
Autoimunne, nerologicke a alergie, znova by som sa spytal to, co vyssie - ci sa nezlepsila aj diagnostika. A navyse viem, ze tieto veci maju viac faktorov, ako znecistenie prostredia, kontaminovane jedlo, kazdodenny stres a pod. Hadam nemusime silou mocou vsetko zvalovat na vakciny, len preto, ze sme na antivax stranke. Mna zaujima pravda, nie to, aby niekto vyhral v duskusii, preto by som privital tipy na cim objektivnejsie info.
Re:Re:Re:Schvaľovanie medikamentov
AntiKonspirator | 22.08.2013