Zo srdca Vas zdravim pani Elekova a dakujem za vsetko co robite a pisete.Sledujem od zaciatku pracu Mariana Fillu (zdravim Ta Marian -Peter Soltysik z pivnice :-) na tejto stranke.
Som Zo Ziliny,Mam 50r,a detoxikujem od Ortuti z amalgamovych plomb od roku 2009.Cize mam kopec praktickych skusenosti .Prezil som si svoje -je zazrak ze vobec este zijem-a citim ze by som k tejto teme mal ludom co povedat.Len este sil na to akosi nemam tak pisomne ako by som chcel ...Mma problem sformulovat myslienky do ucelneho textu tak aby to malo hlavu a patu ...ale zatial aspon takto ...
Tu je adresa nasho starehop ortutoveho (i nefunkcneho ) fora kde sme v roku 2009 zacainal asi 9 ludia zo slovenska .
https://vip.ne-e.net/book/4671?f=40
Popisali smecele hektare (skoro 11 000 prispevkov ..brrr. ) prispevkov v hladani ucinneho riesenia a zaroven skusali vsetky mozne a aj nemozne metody detoxu co sa daju skusit a popisovali skusenosti z fazy nadsenia az do vytriezvenia ze ani toto nefunguje ....brrr.....to by bolo na viacero knih to zrhnut ....
V sucasnosti Aktualne funkcne forum je tu ,ale zostali sme dvaja ludia ktori pokracuju vytrvalo v detoxe -Ja a Scarlet:
https://detox.forum-zdarma.sk/
v Kolonke "denniky " je aj moj pribeh den po dni cele tie styri roky detoxu aj s fotkami ..fotky su pristupne az po zaregistrovani sa ,ale texty su volne pristupne ......nikomu to neprajem zazit ...
O ortuti a amalgamoch je na nete tisice clankov a zarucneych navodov ako na to ,len s av tom neda uz vyznat co kto len tak pise a co kto naozaj zazil ....a stretnut osobne cloveka ktory to prezil a dostal sa z toho je nerealne ...ani ja z toho este nie som vonku ...Je to hroza co som zazil predtym v zivote a aj pocas detoxu ...brrr...
Keby som mal zhrnut svoj sucasny nazor na problematiku amalgmu tak by som to povedal takto.
1-Vacsina ludi s amalgamovymi plombami prezije cely zivot v "relativne" krasnom zdravi bez zjavnych -opakuem zjavnych -zdravotnych problemov ...
2- ale je aj skupina ludi ktory amalgamy v ustach doslova nepreziju uplne analagociyk ako je to s ockovanim - Ak aj tito ludia maju zdrvotne problemy tak neprisudczuje svoje zdravotne a hlavne psychcike problemy takej sarlatanskej pricine ako je Ortut z amalgamov.AKo s ahovori -ten kto nezazil na sebe ci v okoli ten nepochopi .
3-Na detox sme vyskusali asi fakt vsetko co ssa vyskusat da.To by bolo na dlhy clanok nas ktory nemam sil.Moja skusenost je ze na prakticky ucinny detox zabera len a len amercike DMSA a este lepsie ruske DMPS.Dmsa je volnepredajne a sa da objednat z netu.Mne DMPS zhana pracne priatel z ukrajiny ako liek ZOREKS v kapsulovej forme.
Moja aj Scarletina skusenost napriklad je ze Homeoapaticka ortut bohuzial sposobi len rozvirenie aktualnej ortuti v tele a mozgu ( a tym zosilnenie priznakov ) ale telo akoby bez chemickeho nosica nedokaze vyplavit. Aj EDTA je sice funkcne ale slabucke na taky rozsah otravy (odhadom tak 5az 10% ) v porovnai s Ruskym DMPS.....
Snad niekedy s pomocou Mariana toho napisem viac a zmysluplnejsie.Ke by mi chcel niekto zavolat tak radsej uvediem svoj tf -0918733143 ....
Drzim vsetkym zo srdca palce.
Peter Soltysik
ad Detox Tazkych Kovov-Ortut
Peter Soltysik | 22.07.2013