Re:Očkování

Č.R. | 27.02.2020

Dobrý den, ze svých zkušeností radím - nedávejte dceru očkovat. Já jsem tlaku podlehla, nechala jsem dceru naočkovat Silgardem před 9 lety, bylo jí 15 let. Do očkování zdravá holka, po očkování šlo celé její zdraví do kopru ... Srazilo jí to imunitu, má silné bolesti kloubů (kolikrát neudrží tužku v ruce), silnou bolestivou a nepravidelnou menstruaci, problémy s dechem, dělají se jí modřiny i když o něco jen lehce zavadí, migrény, únava a závratě jsou takřka na denním pořádku. Antibiotika dostává i 6x do roka, protože má pořád nějaké záněty, mimo jiné prodělala i zánět mozkových blan. Protože imunita prostě není .... A teď aktuálně má nález na čípku ... Čekáme na výsledky biopsie, pak se uvidí, jak vážný nález je. S jistotou už víme, že je napadena virem, před kterým ji mělo očkování chránit!!! Je jí 24 let, má stálého partnera, na gynekologické prohlídky dochází pravidelně. Ostatní její problémy si doktoři přehazují mezi sebou jako horký brambor, nikdo se nechce zabývat tím, že by to mohl být následek po HPV očkování... Ale nikdo také není schopný zjistit, co jí vlastně je. Takže tak. Druhou dceru jsem i přes nátlak její ošetřující dětské lékařky očkovat nenechala...Přispělo k tomu také to, že mi moje známá pediatrička řekla, že ani ona své dítě očkovat nenechala a nenechá.... Jak pomoct té očkované, to netuším.... Nikdo mi nevěří, říkají, že to je nesmysl, dcera se mi ztrácí před očima a já si jen vyčítám, že jsem tomu tlaku tehdy podlehla....

Pridať nový príspevok